Wie zijn wij ?

Onze crew

Patrick Draps, parcs et jardins

Volgens een tuinarchitectopleiding in Anderlecht en verschillende ervaringen in vellen en snoeien van bomen, Patrick heeft zijn bedrijf gegrond. Actief in het bereik van parken en tuinen sinds 1983, Patrick is competent in hoofdzaak voor de geleiding van bouwplaatsen en het klantkontakt. Altijd present op bouwplaatsen en met een ervaring van meer dan 30 jaren, hij wil uw helpen met uw bouwplannen.

Patrick Draps, parcs et jardins

Nicolas heeft een arborist-opleiding gevolgd aan het Institut Technique Horticole de la Communauté Française. Hij heeft zich geassocieerd aan zijn vader en is competent in vellen, snoeien en frezen van bomen. Nicolas heeft ondertekend de charte ARBORESCO waardoor hij alleen weldoordachte snitten aan bomen uitvoerd.

Patrick Draps, parcs et jardins

Nadat Jonathan een bachelor in tuin- en landschapsarchitektuur heeft gebeeindigd, hij heeft zijn opleiding gecompleteerd door een master in landschapsarchitektuur aan de faculté agronomique de Gembloux teneinde het landschap op grote schaal te kunnen aanpakken. Achterna verschillende ervaringen in studiebureaus, Jonathan is teruggekeerd naar zijn eerste passie : de privé tuinen. Hij heeft zich ook het familie bedrijf aangesloten en wordt uw contactpersoon zijn, maar tevens op bouwplaatsen, en competent in design en ontwerp van uw tuin.